REPORT - Summer camp GAI Pisek 2020, CZECH REPUBLIC



INFORMACE letní kemp GAI 2020 Písek/INFO summer camp GAI 2020 Pisek CZECH REPUBLIC













18. 7. 2020 


Vážení rodiče, brankáři, trenéři, kamarádi,
17. ročník GAI je již minulostí, ještě jednou bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši účast a podporu na kempu a doufáme, že i v příštím roce se potká tak skvělá skupina brankářů.
Přejeme Vám krásné léto.
Tým GAI

Dear parents, goalkeepers, coaches, friends,
17th year of GAI is a thing of the past, we would like to thank you once again for your participation and support in the camp and we hope that next year will meet such a great group of goalies again.

We wish you a beautiful summer.

GAI team









17. 7. 2020 



Pátek byl pro brankáře poslední tréninkový den. Na tréninku na ně čekalo překvapení v podobě návštěvy brankáře Karlových Varů Filipa Novotného, který s brankáři trénoval na ledě a také se jim podepsal. Večer se uskutečnilo již tradiční posezení rodičů s trenéry / Friday was the last training day for the goalkeepers. During the training, a surprise awaited them in the form of a visit of Karlovy Vary goalkeeper Filip Novotný, who trained with the goalkeepers on the ice and also signed for them. In the evening, the traditional meeting of parents with coaches took place.



    








16. 7. 2020 


Ve čtvrtek brankáři nadále brankáři tvrdě makali. V tělocvičně měli brankáři aukci cenných suvenýrů, které věnovali do soutěže naši trenéři a vychovatelky./On Thursday, the goalkeepers continued to work hard. In the gym, the goalkeepers had an auction of valuable souvenirs, which our coaches and educators donated to the competition.



    







15. 7. 2020 


Středeční den byl pro brankáře trošku jiný než předešlé dny. Dopolední program opět obsahoval jak tréninkové jednotky na ledě, tak i na suchu. Odpoledne však brankáři měli společné focení. Večer přichystaly naše úžasné vedoucí, ve spolupráci s nejstarší skupinou, zábavný program pro dvě mladší skupiny. / Wednesday was a little different for the goalkeepers than the previous days. The morning program again included training units on ice and on off ice. In the afternoon, however, the goalkeepers had a photoshooting together. In the evening, our amazing educators, in collaboration with the oldest group, prepared an entertaining program for two younger groups. 



    







14. 7. 2020 


V úterý absolvovali brankáři další tréninkové jednotky. Na suchu je čekaly fyzické testy, na ledě se dále věnovali zlepšování techniky chytání. Na závěr dne pak na všechny čekalo opékání špekáčků. / On Tuesday, the goalkeepers undergo another training units. Physical tests awaited them on the off ice and on ice they continued to improve their goalie techniques. At the end of the day, everyone toasted sausages.



    








13. 7. 2020 


V pondělí přijel na náš kemp mnohonásobný účastník GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL Tomáš Vomáčka. Na odpoledních trénincích byl na ledě se všemi skupinami, s každým brankářem se vyfotil a také rozdával cenné rady. / On Monday, a multiple participant of GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL Tomáš Vomáčka came to our camp. In the afternoon practice he was on the ice with all the groups, he took pictures with each goalkeeper and also gave valuable advices.



    


Brankáři z elitní skupiny také absolvovali speciální bruslařské cvičení pod dohledem Petera Skrabejla a Tomáše Vomáčky. / Goalkeepers from the elite group completed a special skating drill under the supervision of Peter Skrabejl and Tomáš Vomáčka.


    






12. 7. 2020 


17. ročník GAI právě začal! První den měli brankáři na ledě bruslařský trénink, každý si udělal individuální foto a také skupinovou fotku. Sledujte aktuální informace na našem  FacebookuYoutube a Instagramu. / The 17th GAI has just started! On the first day, the goalkeepers had skating training on the ice, everyone took an individual photo and also a group photo. Follow us for more information on our FacebookuYoutube a Instagramu.




    







Sledujte náš / more info   FACEBOOKU a INSTAGRAMU.








11. 7. 2020 

Zítra to již vypukne, přípravy jdou do finále! Moc se těšíme a co VY?







8. 7. 2020 


Časový program letního kempu GAI 12.-18.7.2020 / - Here you can find the summer camp program GAI 12.-18.7.2020


PROGRAM GAI 2020








20. 6. 2020

Vážení rodiče a brankáři,

 

stejně jako v předchozích letech je oficiálním partnerem 17. ročníku GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL značka Brian´s zastoupená firmou Hejduk Sport.

Účastníci kempu si odvezou suvenýry od této tradiční kanadské značky a během soustředění budou soutěžit o individuální ceny od firmy Hejduk Sport. 

Možnost zakoupení hokejové výstroje přímo na kempu a prezentace brankářské výstroje:

V neděli 12. 7. 2020 od cca 14.hod bude také pro brankáře a rodiče připravena v rámci spolupráce s firmou BRIAN´S – Hejduk Sport naším hlavním partnerem, možnost si zakoupit hokejovou výstroj a jiné doplňky přímo na ZS v Písku. Během tohoto dne, pak proběhne prezentace brankářské výstroje od společnosti Brians – od společnosti Hejduk Sport, kde si brankáři budou moci danou výstroj prohlédnout na vlastní oči, případně odzkoušet a získat další informace.

Prosíme, pokud byste chtěli do Písku přivézt něco speciálního a na místě zakoupit, abyste raději kontaktovali předem Jana Bartoše ze společnosti Hejduk - Sport (777 276 164 nebo e-mail honza@hejduksport.cz) a měli jste jistotu, že danou věc budete mít rezervovanou a bude v Písku v dostatečném množství (velikosti riban, bruslí ap.)

















18. 6. 2020

Bazar výstroje


Dále jsme pro Vás připravili možnost komisního prodeje a nebo výměny Vaší starší výstroje. V neděli 12. 7. 2020 ji můžete předat v našem prodejním stánku. Přijmeme výstroj označenou: jménem, telefonním číslem, emailem, velikostí, značkou a cenou.





           Další aktuální informace o blížícím se kempu 2020 získáte na internetových stránkách www.goalie-academy.com, na kterých naleznete i další doplňující údaje o chystaných novinkách. 


Více na našem / more info   FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

















Galerie: