NÁŠ TÝM



TEAM GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL





Náš tým GAI trenérů je mezinárodní a je složen z odborníků všech věkových kategorií. Každý trenér má za sebou dlouholetou praxi v ledním hokeji a specializuje se na práci s brankáři.





V samotném trenérském štábu je pak celá řada odborníků a hlavně bývalých profesionálních brankářů s reprezentačními zkušenostmi včetně zakladatele GAI Romana Višňáka, Zdeňka Knapa, Dalimila Svobody, Františka Brázdila, Petera Skrabelje, Jara Odehnala či Miroslava Kopřivu.

Dále jsou v týmu výborní aktivní gólmani a perspektivní mladí trenéři, kteří vyšli z řad naší akademie. Prostě zkušenost propojená se střední generací a motivovaná zdravým mládím.




















Tréninky vedou pouze profesionálové na brankáře.


Průběh každého cyklu má pod kontrolou zkušený tým, složený z řad odborníků.  Jedná se hlavně o bývalé profesionální brankáře včetně Romana Višňáka, trenéra brankářů, který trénoval mimo jiné i na MS U20 v roce 2012 v Kanadě Petra Mrázka, nejlepšího brankáře tohoto turnaje. Nebo extraligové brankáře v Dynamu Pardubice.







Všichni trenéři kladou důraz na individuální přistup ke každému jednotlivci a to se nám velmi vyplácí.



Všechna cvičení jsou vedena trenéry specializovanými na brankáře s individuálním přístupem. Na každém stanovišti se kontroluje správnost zákroků a cvičení.







NÁŠ TEAM GAI 




JARA ODEHNAL - Trenér GAI

MIROSLAV KOPŘIVA - Trenér GAI


ZDENĚK SLAVÍČEK - Trenér GAI


MARCEL ONDRÁŠ Trenér GAI