REPORT 21. LETNÍ KEMP GAI 2024 PÍSEK



INFORMACE 21. LETNÍ KEMP GAI 2024 PÍSEK











Videa z průběhu letního kempu GAI 2024







Ukončení kempu GAI 2024 











Podpisová akce trenérů GAI 2024 










Cvičení s krytem masky, rozhovor Šišovský Josef, ročník 2015









Host GAI 2024 Novotný Filip - EXTRALIGA Mountfield Hradec Králové 




 






Host GAI 2024 - Přibyl Daniel, EXTRALIGA Sparta Praha









Videonalýza cvičení









Speciální cvičení s krytem masky









20. 7. 2024

Sobota přinesla zakončení kempu v podobě nájezdů o nejlepšího brankáře jednotlivých kategorií. V nejmladší skupině ovládl nájezdy Petr Fendrštát, v druhé si cenu odnesl Honza Pražan a v nejstarší kategorii se stal vítězem Dominik Valášek. Po nájezdech přišlo závěrečné vyhlášení vítězů cen udílených trenéry a ukončení kempu. Děkujeme všem, za účast na 21. ročníku GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL. Přejeme všem krásné léto a věříme, že se potkáme na dalších akcích GAI v nové sezóně.

Všem jenom vše DOBRÉ!

Saturday brought the end of the camp in the form of raids for the best goalkeeper of each category. Petr Fendrštát dominated the raids in the youngest group, Honza Pražan won the prize in the second and Dominik Valášek was the winner in the oldest category. After the raids came the final announcement of the winners of the awards given by the coaches and the end of the camp. Thank you all for participating in the 21st GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL. We wish everyone a great summer and hope to see you at other GAI events in the new season.


All the best to everyone!






19. 7. 2024

Páteční led jsme se již tradičně zaměřili na nájezdy, aby gólmani byli co nejlépe připraveni na sobotní vyvrcholení kempu! Kluky přišel prověřit I Daniel Přibyl, mimochodem take hráč extraligové SPARTY PRAHA. Na suché jsme se zaměřili na cvičení herní formou. Večer už nás čekali rodiče na Ostrově, kde jsme pro ně měli připravené hodnocení jejich ratolestí. Celá restaurace byla naplněna k prasknutí, je vidět, že o besedu byl velký zájem. /  We have traditionally focused on raids on the Friday ice so that the goalkeepers are as well prepared as possible for the culmination of the camp on Saturday! Daniel Pribyl also came to check the boys, by the way also a player of the extra league SPARTA PRAGUE. In the dry season, we focused on exercise in the form of games. In the evening, the parents were already waiting for us on Ostrava, where we had prepared for them an assessment of their children. The entire restaurant was filled to bursting, it can be seen that there was a lot of interest in the discussion.









18. 7. 2024

Ve čtvrtek jsme již měli na ledě tréninky celý den, kde jsme si zase vyzkoušeli chytání s krytem masky a na suché jsme provedli  testy, výstup pro rodiče. Na tento den jsme naplánovali také burzu, které se již děti nemohli dočkat, až si zasoutěží o krásné pozornosti od trenérů! Souboje to byli neskutečné a také jsme zažili i velké kamarádství mezi brankáři. A proto to také děláme! / On Thursday, we already had training on the ice all day, where we again tried catching with a mask cover and we did tests on dry land, an ascent for parents. We have also planned a stock market for this day, which the children couldn't wait to compete for beautiful attention from the coaches! The fights were incredible and we also experienced great camaraderie between the goalkeepers. And that's why we do it!









17. 7. 2024

Středa je tradičně volnějším dnem. To ale neznamená, že by brankáři nepracovali. Dopoledne proběhly tréninky jak na ledě, tak na suchu. Středeční dopolední tréninky na ledě byly zaměřené na práci holí. Odpoledne měli brankáři oddech od tréninků, ale i tak nabitý program. Nejprve vyrazili na zmrzlinu, poté druhou a třetí skupina čekala beseda, na které se probraly zejména témata týkající se psychologické přípravy brankáře a také se brankáři dozvěděli od Dominika Bovana, jak probíhá studium a hraní na univerzitě v Americe. Večer si potom všichni užili program, které pro ně připravily naše perfektní vedoucí s názvem "Ať žijí duchové"/ Wednesday is traditionally a freer day. But that doesn't mean that goalkeepers don't work. In the morning, trainings took place both on ice and on off the ice. Wednesday morning ice practices were focused on stick handling a passing. In the afternoon, the goalkeepers had a break from training, but they still had a busy schedule. First, they went out for ice cream, then the second and third groups had discussion, which mainly discussed topics related to the psychological preparation of goalkeepers, and the goalkeepers also learned from Dominik Boven how studying and playing at a university in America is done. In the evening, everyone enjoyed a program prepared for them by our perfect leaders entitled Long live the spirits.









16. 7. 2024

Úterní den se opět nesl v duchu tvrdé práce. Brankáři odmakali všechny tréninky naplno. Na suchu byly tréninky zaměřené zejména na agility, na ledě si potom brankáři vyzkoušeli speciální pásky, omezující výhled v masce tak, aby se správně naučili "trackovat" kotouče./Tuesday was once again in the spirit of hard work. The goalkeepers enjoyed all the training sessions to the fullest. On the off ice, the training focused mainly on agility, then on the ice the goalkeepers tried out special tapes, limiting the view in the mask so that they could properly learn to "track" the pucks.


 

       




15. 7. 2024

V pondělí se rozjely tréninky na ledě i na suchu naplno. Brankáři měli na ledě speciální brankářské cvičení zaměřené na techniku bruslení, práci rukou a správné vyrážení, dohrávání kotoučů. Na suchu měli tréninky pod vedením Tomáše Kulicha zaměřené na rozvoj pohybových dovedností./On Monday, training on ice and off ice started in full swing. Goalkeepers had a special goalkeeper exercise on the ice focused on skating technique, hand work and correct kicking, finishing pucks. On off ice, they had training under the leadership of Tomáš Kulich focused on the development of movement skills.


    





14. 7. 2024

21. ročník Goalie Academy International byl dnešním dnem zahájen! Brankáři měli na úvod představení programu a novinek na kempu. Následovala první tréninková jednotka, během které se brankáři nejprve vyfotili a poté následovalo úvodní proudové bruslení. Poté se brankáři ubytovali, navečeřeli a večer sledovali finále Eura. Od zítřka již začínáme naplno jak tréninky na ledě, tak i tréninky na suchu. Brankáři se mají na co těšit, máme mnoho novinek jak v tréninku na ledě, tak i bohatý program mimo led. V našem trenérském týmu jsme přivítali tři nováčky, kteří určitě obohatí naše tréninky. Těmi jsou Jirka Vybíral, Dominik Bovan a Juraj Chalupa./The 21st year of the Goalie Academy International kicked off today! The goalkeepers had a presentation of the program and news at the camp. This was followed by the first training unit, during which they first took a picture and then had a power skating training. Afterwards the goalkeepers settled in, had dinner and watched the Euro final. From tomorrow, we start full training both on ice and off the ice. Goalkeepers have a lot to look forward to, we have many innovations both in training on the ice and a rich program off the ice. We welcomed three newcomers to our coaching team, who will certainly enrich our training sessions. They are Jirka Vybíral, Dominik Bovan and Juraj Chalupa.


 










10. 7. 2024




Představujeme Vám TEAM TRENERU








21. 5. 2024

Vážení rodiče a brankáři,

 

Jako každý rok, tak i letos navazujeme na spolupráci s Hejduk Sportem, který v neděli 14. 7. 2024 rozbalí svůj mini prodejní stánek před zahájením kempu, přímo v prostorách haly.
Pokud budete chtít dovézt něco z nabídky Hejduk Sportu, pošlete objednávky nejpozději do pátečního rána, na email: honza.bartos@hejduksport.cz. Připište do poznámky „Účastník GAI 2024“.
Sortiment můžete prolistovat na: www.hejduksport.cz

Dear parents and goalies,

As every year, this year we continue the cooperation with Hejduk Sport, which on Sunday, July 14, 2024 will unpack its mini sales stand before the start of the camp, directly in the hall.

If you want to bring something from the Hejduk Sport offer, send orders no later than Friday morning, to email: honza.bartos@hejduksport.cz. Write in the note "GAI participant 2024".

You can browse the assortment at: www.hejduksport.cz
























19. 5. 2024

Bazar výstroje


Dále jsme pro Vás připravili možnost komisního prodeje a nebo výměny Vaší starší výstroje. V neděli 14. 7. 2024 ji můžete předat v našem prodejním stánku. Přijmeme výstroj označenou: jménem, telefonním číslem, emailem, velikostí, značkou a cenou.

Bazar kits

We have also prepared for you the possibility of a commission sale or replacement of your older equipment. On Sunday, July 14, 2024, you can hand it over at our sales stand. We accept equipment marked with: name, phone number, email, size, brand and price.






































Galerie: