INFORMACE 20. letní kemp GAI 2023 Písek





























INFORMACE letní kemp GAI 2023 Písek/INFO summer camp GAI 2023 Pisek CZECH REPUBLIC






Všechny aktuální informace o blížícím se kempu 2023 získáte na internetových stránkách www.goalie-academy.com, na kterých naleznete i další doplňující údaje o chystaných novinkách. 

You can get more up-to-date information about the upcoming campsite 2023 on the website www.goalie-academy.com, where you will also find other additional information about the upcoming news.


Více na našem / more info   FACEBOOKU a INSTAGRAMU.









22. 7. 2023 Sobota


Sobota přinesla zakončení kempu v podobě nájezdů o nejlepšího brankáře jednotlivých kategorií. V nejmladší skupině ovládl nájezdy Petr Fendrštát, v druhé skupině vyhrál Alessandro Antonio Mazzu a v nejstarší skupině se stal vítězem Matyáš Vojáček. Po nájezdech přišlo závěrečné vyhlášení vítězů cen udílených trenéry a ukončení kempu. Děkujeme všem za účast na 20. ročníku GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL. Přejeme Vám krásné léto a věříme, že se v budoucnu zase setkáme.



      




21. 7. 2023 Pátek

Také v pátek přijel na GAI host z řad mladých brankářů a to talentovaný Jan Kasal, který byl draftován do USHL týmem Sioux Falls Stampede. Strávil s brankáři celý páteční tréninkový den a pomáhal jim při trénincích na ledě i mimo led. Druhým hostem byl v pátek brankář extraligové Mladé Boleslavi Filip Novotný. Večer se konalo tradiční posezení s rodiči, které jsme si všichni užili./Also on Friday, a guest from the ranks of young goalkeepers arrived at GAI, the talented Jan Kasal, who was drafted into the USHL by the Sioux Falls Stampede team. He spent all of Friday's practice day with the goalies, helping them with both on-ice and off-ice drills. The second guest on Friday was goalkeeper of extra league team Mladá Boleslav Filip Novotný. In the evening, there was a traditional meeting with the parents, which we all enjoyed.




      



20. 7. 2023 Čtvrtek

Ve čtvrtek na brankáře čekalo překvapení, když se na ně přijel podívat brankář Motoru České Budějovice Dominik Hrachovina. Ten si udělal s brankáři fotku, rozdal augramy a předal brankářům své zkušenosti./On Thursday, the goalkeepers had a surprise when the goalkeeper of Motor České Budějovice Dominik Hrachovina came to see them. He took a photo with the goalies, handed out augrams and shared his experience.





    



19. 7. 2023 Středa

Středa je již tradičně volnějším dnem. Dopoledne ještě měli brankáři klasický tréninkový režim, včetně testů na suchu, odpoledne pak přišla na řadu oslava 20. výročí GAI. Brankáři si potom zašli na zmrzlinu, odpočinuli si a večer je ještě čekala stezka odvahy, kterou připravila Dita Kulichová st. se svým týmem./Wednesday is traditionally a freer day. In the morning, the goalkeepers still had a classic training program, including tests on off ice, and in the afternoon it was time to celebrate the 20th anniversary of GAI. The goalkeepers then went for ice cream, rested, and in the evening they were still waiting for the trail of courage prepared by Dita Kulichová st. with her team.





    





18. 7. 2023 Úterý


Další skvělý den na GAI 2023 je za námi. V úterý brankáři opět pracovali na 100% a zlepšovali své dovednosti. O volný program brankářů, se opět starají naše perfektní vedoucí a děti si užijí mnoho zábavy i mimo led./Another great day at GAI 2023 is behind us. On Tuesday, the goalkeepers again worked at 100% and improved their skills. Our excellent leaders take care of the free goalkeeper program again, and the children enjoy a lot of fun off the ice as well.




    






17. 7. 2023 Pondělí



První tréninkový den začal pro brankáře zostra. Suché přípravy se letos ujal oblíbený Tomáš Kulich, na ledě byli na brankáře zase nachystané známé trenérské tváře, ale i nováčci. Pondělní den byl pro všechny fyzicky náročný, ale brankáři odvedli parádní práci a zaslouží si pochvalu. / The first day of training started sharply for the goalkeepers. This year, the popular Tomáš Kulich took charge of the off ice training, and familiar coaching faces, as well as newcomers, were on the ice prepared to give their best for goalies. Monday was a physically demanding day for everyone, but the goalkeepers did a great job and deserve praise.




    


SUMMER CAMP GAI Pisek - 17. 7. 2023 video on the ice










16. 7. 2023 Neděle


20. ročník Goalie Academy International byl zahájen! Brankáři měli první den na programu úvodní představení, focení skupinových a individuálních fotek na ledě a na suchu. V neposlední řadě, čekala na brankáře také zkrácená tréninková jednotka. Poté se všichni ubytovali a navečeřeli. Od zítřka již začínáme naplno jak tréninky na ledě, tak i tréninky na suchu. Brankáři se mají na co těšit. V našem trenérském týmu jsme přivítali tři nováčky, kteří určitě obohatí naše tréninky. Těmi jsou Vlasta Lakosil, Fabian Klammer a František Gistr. / The 20th Goalie Academy International has begun! On the first day, the goalkeepers had an introduction to the camp, group and individual photos on the ice and on off the ice. Last but not least, a shortened training unit awaited the goalkeepers. Afterwards, everyone checked in and had dinner. From tomorrow, we start full-on both training on ice and training off ice. Goalies have a lot to look forward to. We welcomed three newcomers to our coaching team, who will certainly enrich our training sessions. They are Vlasta Lakosil, Fabian Klammer and František Gistr.




    

Ikona Ověřeno komunitou





8. 7. 2023



Ahoj borci a rodiče,

 

Věřím, že mám pro vás dobrou zprávu, o kterou se chci již nyní s vámi podělit. Po zkušenostech se stravováním na minulých kempech se vracíme ke stravování ve zdejší jídelně, kde jsme byli vždy spokojeni!

V příloze Vám přikládáme jídelníček na celý týden.

Pokud má někdo bezlepkovou, či jinou dietu, ozvěte se.

 

Brzy na viděnou!


Veškeré info o kempu najdete zde: http://goalie-academy.com/blog/informace-20-letni-kemp-gai-2023-pisek/

 


Dear goalies and parents,

 

I believe I have good news for you that I want to share with you right now. After the experience of catering at previous camps, we are returning to catering in the local dining room, where we have always been satisfied!

We have attached the menu for the whole week.

If anyone has a gluten-free or other diet, get in touch.


You can find all information about the camp here: http://goalie-academy.com/blog/informace-20-letni-kemp-gai-2023-pisek/

 

See you soon!

 






3. 7. 2023








Stejně jako každý rok, bude na místě v Písku v neděli 16. 7. 2023 od 14,00 hod. před kempem malý prodejní stánek našeho dlouholetého partnera, firmy Hejduk Sport.

Účastníci letošního kempu mohou v Hejduk Sport nakupovat se slevou 18%.

Stačí před dokončením objednávky zadat kód GAI18. Pro ty co nakupují v EUR je připraven kód CAMP18.

Pokud budete chtít věci vyzvednou ve stánku behěm zahájení kempu, napište to prosím do poznámky.

Sleva neplatí na zlevněné produkty.



Dear parents, goalies,

Just like every year, there will be a small sales stand of our long-term partner, Hejduk Sport, in front of the campsite in Písek on Sunday 16 July 2023 from 14:00.
Participants of this year's camp can shop at Hejduk Sport with an 18% discount.
Just enter code GAI18 before completing your order. For those who buy in EUR, the code CAMP18 is prepared.
If you would like things to be picked up at the booth during the start of the camp, please write it in the note.
The discount does not apply to discounted products.








24. 6. 2023

PROGRAM GAI 2023 PISEK,CZECH REPUBLIC








12. 6. 2023


20. jubilejní letní kemp 16.- 22. 7. 2023 GAI v Písku se rychle blíží!
Přípravy vrcholí, jak se Vám líbí tyto nové produkty?
Vše si můžete vybrat a objednat, aby jste si letní kemp v nich užili, více informací zde: http://goalie-academy.com/blog/produkty-clenum-gai/




The 20th anniversary summer camp 16-22 July 2023 GAI in Písek is fast approaching!

The preparations are at their peak, how do you like these new products?

You can choose and order everything to enjoy the summer camp in them, more information here: http://goalie-academy.com/blog/produkty-clenum-gai/

















11. 6. 2023

Vážení rodiče a brankáři,

 

Jako každý rok, tak i letos navazujeme na spolupráci s Hejduk Sportem, který v neděli 16. 7. 2023 rozbalí svůj mini prodejní stánek před zahájením kempu, přímo v prostorách haly.
Pokud budete chtít dovézt něco z nabídky Hejduk Sportu, pošlete objednávky nejpozději do pátečního rána, na email: honza.bartos@hejduksport.cz. Připište do poznámky „Účastník GAI 2023“.
Sortiment můžete prolistovat na: www.hejduksport.cz

Dear parents and goalies,

As every year, this year we continue the cooperation with Hejduk Sport, which on Sunday, July 16, 2023 will unpack its mini sales stand before the start of the camp, directly in the hall.

If you want to bring something from the Hejduk Sport offer, send orders no later than Friday morning, to email: honza.bartos@hejduksport.cz. Write in the note "GAI participant 2023".

You can browse the assortment at: www.hejduksport.cz














10. 6. 2023

Bazar výstroje


Dále jsme pro Vás připravili možnost komisního prodeje a nebo výměny Vaší starší výstroje. V neděli 16. 7. 2023 ji můžete předat v našem prodejním stánku. Přijmeme výstroj označenou: jménem, telefonním číslem, emailem, velikostí, značkou a cenou.

Bazar kits

We have also prepared for you the possibility of a commission sale or replacement of your older equipment. On Sunday, July 16, 2023, you can hand it over at our sales stand. We accept equipment marked with: name, phone number, email, size, brand and price.





















Galerie: